sofistikeradesabina

vilket åskoväder

Kategori: Allmänt

Inatt vaknade vi av det mullrande åskovädret, steg upp och beskådade vädrets makter. Får se om det börjar åska idag igen, typ när jag är på jobbet. Skulle vara mysigt!

fredagsfeelis

Kategori: Allmänt

Egentligen skulle jag jobbat imorgonkväll, men faffa ska bjuda på kräftskiva så det kan man ju inte missa! Summa sumarum så har jag fixat ledigt imorgon från jobbet så det betyder att jag för en gångs skull har lite fredagsfeelis. Som grädden på moset och körsbäret på toppen så kommer Peter hem från vildmarken där han huserat sedan i tisdags.

den försvunna lakritsen

Kategori: Allmänt

När vi sist var och handlade senast köpte vi en påse färsklakrits. Vi åt lite av det men iallafall halva påsen lämnade kar och Peter gömde den i köksskåpet.
Nu kom jag på att jag är skitsugen på lakrits och att det borde finnas i skåpet, söker febrilt men det finns ingen lakrits så långt ögat når. Självklart har Peter ätit upp den i smyg när jag varit på jobb, can you feel my frustration?!

smärtsamt

Kategori: Allmänt

Är det något jag hatar så är det när en bra bok tar slut. Det är så hjärskärande att man vill gråta, när man hittat en guldklimp till bok så vill man att den ska fortsätta i evigheters evighet och aldrig ta slut. Men nu sitter jag är och är melankolisk och det finns inget att göra åt saken.
Men vill ni läsa en bra bok så måste ni läsa "En dag" av David Nicholls

varje kväll

Kategori: Allmänt

Tredje dagen i rad som jag jobbar kväll, börjar få lite leidon.

serverat på silverfat

Kategori: Allmänt

Ibland kan man ojja sig över att inget händer och man har inget och göra men så finns det vissa dagar man blir serverad aktiviteter på silverfat. Idag är en sådan dag.
Satt på jobbet i allskönso när Erica ringde och tyckte att vi skulle ta en glass nångång när jag slutat jobbet. Sedan ringde Anna och tyckte att vi skulle ta en ollistisdag tisdagen till ära.
Så nu ska jag på icecream adventure och sedan till Annas balkong på ett par cider före vi avancerar ut, i gotta feeling that tonight is gonna be a good night ..

en solig dag på stan

Kategori: Allmänt

Mamma skickade meddelnade och väckte mig klockan 9, klädde på mig, åt en halv hamburgare som blivit kvar från vår festmåltid igårkväll och cyklade till stan för att träffa mor. Togen glass på torget, en latte på othello och köpte en melon på citymarket. Melonerna är löjligt billiga nu!
En givande dag så att säga, nu ska jag vila lite före det är dags att fara till jobbet. Känns lite melankolist att behöva fara till jobbet igen efter några lediga dagar, men a woman gotta do what a woman gotta do!

lustiga jag

Kategori: Allmänt

Kom hem från bröllopskaffe nyss, Peters syster gifte sig här i veckan. Fick tuggummi av Peters andra syster och sitter nu hemma och blåser hubbabubbabubblor.

vem behöver dygnsrytm

Kategori: Allmänt

Kombon att jag har ledigt flera dagar i sträck och att ingen är hemma och vaktar på när det skulle vara en bra tid att gå och sova gör att min dygnsrytm far åt helvete.
Igårnatt kröp jag ner i sängen lite före två på natten, kunde inte somna så jag började läsa en bok. Tänkte att jag läser tills jag hör kyrklockorna ringa 3 och sedan försöker jag sova igen. Dock hörde jag inga kyrklockor så nästa gång jag såg på klockan var den 6.00. Så kan det gå, till mitt försvar var det en väldigt spännande bok!
Inatt var det inte lika paha, kom i säng ett tiden. Steg upp 9 tiden.

saker som gör mig förvirrad

Kategori: Allmänt

Att min dator inte har en deleteknapp, riktigt förvirrande ibland.

ensam hemmakväll

Kategori: Allmänt

Efter att ha socialiserat största delen av dagen är det ganska skönt att komma hem och chilla för sig själv. Peter är dessutom på villan så jag kan se vilka löjliga filmer somhelst utan någon som suckar åt mig. Synd bara att han inte kommer hem passligt till sovdags så jag har nån att krypa ner med.
Den nya chokostången starbar är helt awesome, hittade dessutom en wasabi dipp. Dippen är stark och riktigt okej, dock är det konstigt att den inte innehåller wasabipulver utan senapspulver! Kan de inte bara kalla det senapsdipp istället?

lite råddig

Kategori: Allmänt

Jag var nyss när att att gå ut med min nåldyna på armen som jag inte märkt har lämnat på armen. Ja vad ska man säga, alternativt smycke?
Jag har en fin bild som jag nyss tog med webcam, jag hade till och med valt en effekt där fåglar snurrar runt mitt huvud för att riktigt manifestera mitt tokiga tillstånd där jag tänkte gå ut med nåldyna på armen, men jag har ännu inte riktigt kommit underfund med hur jag ska ladda upp bilder här med nya datorn så ni får bara föreställa er detta: Jag med en dum min, jag visar min arm med nåldynan, jag har en röd tröjja med vita prickar och så förstås små ljusblåa fåglar som snurrar runt mitt huvud.

hemma hos oss...

Kategori: Allmänt

... har vi ingen diskmaskin, sorgligt men sant. Men vi har ett enkelt system, vi diskar i tur och ordning. Skillnaden när vi diskar är bara det att Peter är smart och diskar före diskberget växt till ett evighetsprojekt, det gör inte jag. Jag lurar mig själv att tro att disken slutar växa när den nått en rimlig mängd. Det gör den ju inte. Urk

lång leveranstid

Kategori: Allmänt

Jag beställde i slutet av maj två tröjjor från members.com men har ännu inte fått dem? Börjar fundera om jag alls kommer få dem..

en dag ett liv

Kategori: Allmänt

Med inspiration från min rubrik kom jag på att jag skulle vilja ladda ner alla saltkråkanavsnitt och gotta mig i det. Perfekt sommarsysselsättning en kall regnig dag som denna.
Men idag har jag ägnat mig åt andra bestyr. Peter for till skären eftersom hans kusin äntligen fått semester, så nu kan de bygga bryggor och diverse karagrejjor som de längtat hela vintern efter att kunna göra flera dagar i sträck. Men jag gör det bästa av situationen när jag har lägenheten för mig själv!
Först blev det en kaffereplokal/frisörsalong när Erica kom och på något sätt fått för sig att jag skulle klippa hennes hår. Tack och lov har hon lockigt hår så eventuella ojämnheter syns inte.
Sedan trotsade vi vädret och cyklade till sundom för vi hade hört så gott om "Mollys grill" som av alla ställe stationerat sig på stråkan. Maten fick goda betyg.
Efter det tog vi en avstickare till minigolfen där Cajsa knegade och vi bjöd oss själva på kaffe och satt och prata strunt och skvaller.
När jag väl kommit hem så lockade jag hit Wendy på en kopp lakritste. Även hon lider av ensamheten som infinner sig när karfolket ska bort i ett par dagar. Så vi pratade om dumma saker vi gjort, dumma saker andra gör, minnen, ödet och hur jävla bra min nya dator är (kan hända att det var jag som förde en enmannadialog och den där sista saken, wendy nickade väl mest artigt)

Vad ska jag säga här till sist? Ursäkta för det långa inlägget och brist på bilder

ny teknik

Kategori: Allmänt

Min dator tog sitt sista andetag förra veckan, men misströsta ej. Idag flyttade min nya MacBook Air in i mitt liv. Får hoppas den är lika bra som folk säger.