sofistikeradesabina

en dag ett liv

Kategori: Allmänt

Med inspiration från min rubrik kom jag på att jag skulle vilja ladda ner alla saltkråkanavsnitt och gotta mig i det. Perfekt sommarsysselsättning en kall regnig dag som denna.
Men idag har jag ägnat mig åt andra bestyr. Peter for till skären eftersom hans kusin äntligen fått semester, så nu kan de bygga bryggor och diverse karagrejjor som de längtat hela vintern efter att kunna göra flera dagar i sträck. Men jag gör det bästa av situationen när jag har lägenheten för mig själv!
Först blev det en kaffereplokal/frisörsalong när Erica kom och på något sätt fått för sig att jag skulle klippa hennes hår. Tack och lov har hon lockigt hår så eventuella ojämnheter syns inte.
Sedan trotsade vi vädret och cyklade till sundom för vi hade hört så gott om "Mollys grill" som av alla ställe stationerat sig på stråkan. Maten fick goda betyg.
Efter det tog vi en avstickare till minigolfen där Cajsa knegade och vi bjöd oss själva på kaffe och satt och prata strunt och skvaller.
När jag väl kommit hem så lockade jag hit Wendy på en kopp lakritste. Även hon lider av ensamheten som infinner sig när karfolket ska bort i ett par dagar. Så vi pratade om dumma saker vi gjort, dumma saker andra gör, minnen, ödet och hur jävla bra min nya dator är (kan hända att det var jag som förde en enmannadialog och den där sista saken, wendy nickade väl mest artigt)

Vad ska jag säga här till sist? Ursäkta för det långa inlägget och brist på bilder

Kommentarer


Kommentera inlägget här: