sofistikeradesabina

vad har jag för mig idag?

Kategori: Allmänt

Glass och fanskap skulle jag säga :D

midsommar

Kategori: Allmänt

Okej , då var kakon bakad, vaniljsåsen kokad och potatissalladen tillredd. Resten av matbestyren görs på plats. Så ikväll klockan 18.00 hoppar ett glatt och muntert gäng i båten och far till Peters skären! Det här kommer bli en bra midsommar, förra midsommaren var även den väldigt bra nyförälskad som jag var men jag har en känsla av att det denna kommer bli ännu bättre!

en eftergymmet treat

Kategori: Allmänt

Har funnit en liten eftergymmet återhämtningsmåltid. Kvarg+jordgubbssylt+grädde. Proteiner, kolhydrater och en gnutta fett. Blir skitgott! Det tycker jag att jag kan få äta som belöning efter att ha träna duktigt.

halventusiastiskt

Kategori: Allmänt

Tog tag i saken och putsade bort det gamla nagellacket från tårna, tänkte börja lacka på nytt men orkade bara med ena stortån och sedan tappade jag intresset. Så nu sitter jag här med en målad stortånagel. Fint!

Nej jag lägger inte upp en bild på min lackade tånagel, mina fötter ser inte sådär hiskeligt fagra ut!

100 år

Kategori: Allmänt

Känns som att jag är 100 år gammal nu med tanke på stelheten i min kropp efter gårdagens träningspass utan att strecha efteråt. Men detta skall icke knäcka mig! Mot gymmet igen bara ..

Visst är det jobbigt när folk bloggar om hur mycket de tränar och hur duktiga de är? I alla fall jag får alltid morkkis när jag sitter hemma i soffan och äter karkki och läser om alla andra hurtknuttar.

maniskt

Kategori: Allmänt

Kan inte påstå att mina beach 2021 försök framskridit som jag planerade tidigare på vårvintern, men vad kan man åt det? Så jag kör på fall 2012 istället! Så min plan är att vara gymmets flitigaste användare under sommarmånaderna. Jag började idag med att fara till gymmet på morgonen, pluspoäng för att jag sedan tog en tvåtimmars promenad med Erica.

Föresten så är läget med min napa nu att det inte har någon piercing i sig. Kan inte lova att det kommer fortsätta vara så, känner mig fortfarande naken, rädd och exposed ..

en ny era ?

Kategori: Allmänt

Igår morse när jag satt och beundrade min fina mage märkte jag att min magapiercing fallit bort, kunde inte hitta den någonstans och har inga fler "knoppar" på lager eftersom jag tappar bort dem med jämna mellanrum. Nu är jag kluven och funderar ifall jag ska köpa en ny bara eller om det helt enkelt är meningen att jag inte ska ha den någotmera.

Känner mig naken och ser naken ut utan den, men någon gång ska den ju bort. Knappast kommer jag vilja stoltsera runt med den nåmer när jag är 30 år ..

Jag håller er uppdaterade

glömskt

Kategori: Allmänt

Började fundera vad det kom för mystiskt ljud från köket. Det var kastrullen med potatis som jag lagt på kokning för 5 minuter sedan och redan glömt bort!

vilken morgon

Kategori: Allmänt


Peter väckte mig imorse med morgonmål på sängen och paket och blommor. Har bästaste pojkvännen! Fick bland annat ett par fina hörlurar som jag länge tänkt skaffa men inte kommit mig för. <3

jösses vilket liv

Kategori: Allmänt

Imorgon är den dagen kommen då jag fyller 20 år. Jag som fortfarande tror att jag är 18? Funderade på att skicka in en annons i vasabladet där det står: Firar ej.

Men det är inte hela sanningen, lite tänkte jag kanske kalasar sedan på helgen med ett gäng vänner. Inget storslaget men pompa och ståt, men något litet symboliskt.

vilken söndag

Kategori: Allmänt

Hemma efter en givande arbetsdag. Med givande menar jag att jag får dubbel lön. Nyhemkommen och har för ovanlighetens skull nuggets i ugnen, det är år och dagar sedan jag fått för mig att köpa hem det.

När man rör sig ute bland folk verkar det som att hela vasa har krapla utgående från deras ansiktsuttryck. Men vi hade iallafall tur med vädret idag!

inte är det lätt

Kategori: Allmänt

Har hela våren traskat runt i butikerna och sett en massa fina kjolar och klänningar. Nu när jag väl tänkt köpa något att ha på kusinens studentfest så hittar jag ingenting. Hittar jag något så finns det inte i min storlek. Tänkte att nufan går jag till eurokangas och köper tyg och syr något själv. Tror ni jag hittar sådant tyg som jag vill ha? Näh

anna har förstört mig

Kategori: Allmänt

Jag har inte haft något emot vanliga jeans alls, inte tänkt på att de är styva och otöjliga. Men Anna har strassat runt i sina drdenimjeggings hela året och förespråkat hur otroligt sköna de är och hur hon aldrig skulle kunna använda vanliga jeans igen. För ett par månader sedan köpte jag mitt första par, igår mitt andra. Jag är med andra ord utom all räddning!