sofistikeradesabina

ny länk

Kategori: Allmänt

jag har flyttat

Kategori: Allmänt

Jag har tröttnat på blogg.se, största orsaken är att jag är så kakka på att designa bloggen och man måste vara så duktig och jag orkar aldrig lära mig om alla koder och grejjs. Så jag flyttade hit där jag inte har sådana bekymmer, hoppas mina få trogna läsare följer med :)
 

älskade känsla

Kategori: Allmänt

En av mina favoritkänslor sedan jag började studera på universitet är känslan av tyngdlöshet som innfinner sig när man skrivit klart ett arbete som närmar sig deadline. Fixat och klart, och ens metaforiskt tunga axlar blir lätta och fria och man dansar en liten lyckodans.
 
Sedan finns det ju den känslan som infinner sig när man kommer på att man måste diska ännu idag. Den är snäppet mindre behaglig.

det blir bättre

Kategori: Allmänt

Var hälsad gamla, unga och andra som fått för sig att besöka min blogg. Efter gårdagens klag-inlägg kommer här istället ett pepp-inlägg åt mig själv! För det är fredag och helgen för med sig roligheter, dessutom sov jag bra inatt och mina drömmar gav mig inte ångest. Så idag trotsar vi regnet och mörkret, klär oss i något fint och tar oss an dagen!
(här applåderar en massa människor och busvisslar och jublar)
Tackar, tackar!

blir lite knäpp

Kategori: Allmänt

Tänker inte förneka att jag upplevt den senaste veckan som stressig, inte bara att jag haft mycket att göra för det kan man ha utan att ta stress för det, men denna vecka har jag faktiskt måsta uppbringa någon slags falsk motivation för att få saker gjorda.
Mina symptom är: lättretlig, lättupprörd, stel nacke och lite knasig på kvällarna samt väldigt ångstfyllda drömmar.
Jag tänker skylla denna svacka i mitt psyke på negativa människor och stundvis dåligt väder samt att det börjar vara lite onödigt mörkt på morgonen när man ska upp.

vad jag förtjänar

Kategori: Allmänt

Om man har föreläsning på kvällen så förtjänar man något gott! Jag tyckte jag förtjänar mörkchoklad och cashewnötter pga denna kraftansträngning. Vad man förtjänar är mycket beroende på humör, tid på månaden, nattsömn, kost under dagen och andra miljöfaktorer. Nu vet du det, vad tycker du att du förtjänar idag?

långpromenad och marathonsömn

Kategori: Allmänt

Igår ringde Erica och undrade ifall jag skulle komma på en promenad då regnmolnen började skingra sig, jag tackade ja, drog på mig länkkitossorna och for ut. En liten fin promenix blev det och vi hann berätta om allt som hänt sen vi sist träffades. 
 
Erica gick hem och jag tog en sväng via butiken. Där mellan hyllorna ringde mamma och undrade om jag ville komma ut på en promenad, så jag kände efter i kroppen och konstaterade att benen höll nog ännu så jag for ut på en till promenad.
 
På kvällen när man varit i duschen och ätit och satte sig ner på soffan hade jag svårt att hålla ögonen uppe, så klockan 8 på kvällen gav jag upp och gick till sängs och skönt va hé sku ja sejj.